Ademwerk

Adem je vrij!

 

 

Ademwerk

Het mooie van ademwerk vind ik simpliciteit, je adem is immers altijd beschikbaar. Slechts een enkele ademsessie kan grote veranderingen in je systeem teweeg brengen.

Als we diep en verbonden ademhalen wordt onze mind stil. Hierdoor kan ja contact maken met een diepere laag van jezelf. Ademwerk kan vastzittende energie in het lijf weer laten stromen. Het haalt emotionele, mentale en psychische blokkades weg. Een volle ademhaling laat je voluit leven.  

{

Ademwerk opent de deuren naar innerlijke vrijheid, expressie en heling. Ontdek jouw eigen kracht via je adem.

Ademwerk helpt bij:

Stress

Depressiviteit

Doods- en levensangst

Burn-out

Angst om onder mensen te zijn

Astma

Traumaverwerking/Nachtmerries

Futloosheid

Opgeslagen en niet verwerkte emoties

Voel je welkom. Ik begeleid je graag in je proces als ademcoach maar bovenal als mens.

Aanbod

De methode

Waarom ademwerk. 

Ademwerk kan een effectieve oplossing bieden voor een breed scala aan klachten, waaronder stress, depressiviteit, angst om voluit te leven, doodsangsten, negativiteit, levensangst, burn-out, angst om onder mensen te zijn, astma, traumaverwerking/nachtmerries, futloosheid, opgeslagen en niet verwerkte emoties, faalangst en gebrek aan (zelf)vertrouwen.

Door middel van verbonden ademhaling en aanraking op bepaalde drukpunten in je lijf, werken we samen om je lijf steeds verder te openen en oude blokkades los te maken.  Ademen is iets wat we allemaal iedere dag doen en bijna altijd ongemerkt on onbewust.  Ervaar je stress, leef je gehaast en gejaagd, kom je veel tekort, de manier waarop je ademhaalt laat het patroon zien. Want we passen onze ademhaling aan om niet echt te hoeven voelen. Door deze methode leer je weer voelen en kun je het oplossen. 

Ademwerk helpt om emotionele welzijn te verbeteren en meer rust te ervaren. Ook traumaverwerking kan door middel van ademwerk. Door de verbonden ademhaling en drukpunten kunnen we ons bewust worden van de emoties die we vasthouden in ons lichaam, kunnen we deze emoties loslaten en ons bevrijden van negatieve gevoelens en ervaringen. Bovenal helpt deze methode om uit je hoofd te komen, in het lijf, en meer te leven in het het moment. 

 

Wat anderen zeggen

De ervaring bij Daya was een totale zegen. Geaarde spiritualiteit is een term die voor mij alles vat waar het bij haar over gaat. Met je voeten in de klei overgeven aan het veld waarin alles met alles verbonden is.
Een pracht plek op een onverwachte locatie aan de rand van het dorp.
Daya geeft je alle ruimte om zelf betekenis te geven aan je ervaringen en steunt je zonder je te sturen.
Dank voor de warme ontmoeting en tot gauw!

Matthijs

Daya is heel krachtig en duidelijk. Ze weet goed ruimte te maken op de kwetsbare stukken in mezelf. Dit alles gaat gepaard met een grote dosis speelsheid waardoor er een zee van ruimte ontstaat.

Tubien

Je maakt een erg kalme en krachtige indruk. Je leek je meteen op je gemak te voelen hier, en was meteen in je rol als coach. Je schrok niet van mijn tranen etc. en was niet overdreven begaan met me, maar je aanwezigheid gaf me veel steun. 

We hebben naar veel verschillende dingen kunnen kijken en er is me echt wel het een en ander duidelijk geworden. De opstellingen gaven inzicht en af en toe deelde jij een wijsheid. Je leek nergens van op te kijken, dus dat stelde gerust. Je leek totaal vol zelfvertrouwen in je rol.

Teunie

Ik heb mijn eerste ceremonie bij Daya mogen ervaren. Het was een zeer mooie reis in een rustige  studio. Daya was begripvol en warm en ze heeft een zeer mooie reis begeleid waarin ik diep met mijzelf heb kunnen verbinden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Robbert

Breathe it.

Feel it.

Heal it.

Wil je meer weten of een sessie boeken?