Coaching

Kom in verbinding met wie je ten diepste bent.

 

 

Individuele coaching

Ken je het gevoel van je eenzaam voelen na een avond met je vrienden samen te zijn geweest? Vroeger had ik dit vaak. Inmiddels weet ik steeds beter hoe fijn het is om je maskers te kunnen laten vallen en echt jezelf te laten zien.

Coaching biedt de mogelijkheid voor zelfonderzoek in een veilige bedding. Coaching kan licht schijnen op blinde vlekken, beperkende gedachten en patronen die niet meer dienen. Het kan helpen om oude blokkades te verwijderen zodat we kunnen ervaren wie we eigenlijk zijn. Ik help je meer zicht te krijgen op ontstane patronen, oude stukken en innerlijke overtuigingen, zodat je een vrijer mens wordt. Tijdens een sessie ontmoet ik je graag in je kwetsbaarheid en nodig ik je uit om te zakken in wie je ten diepste bent. 

{

Het is spannend en vraagt moed om naar jezelf te kijken en om te voelen wat er in je hart gebeurt.

Coachingstraject

Gemiddeld genomen duurt een traject 6 tot 8 sessies. 

Mijn toolbox

Systemisch werk. Hierin kijken we naar het systeem waarin je geboren bent en de patronen die hieruit voort zijn gekomen. En naar de systemen waar je vandaag de dag in begeeft, waar diezelfde patronen zich vaak uitspelen. 

Lichaamsgericht en energetisch werk. Hierdoor maak je contact met jezelf voorbij de ratio en kom je in contact met je gevoel en intuïtie. Het lichaam draagt veel wijsheid bij zich waar het hoofd niet altijd bij kan.

Job- & loopbaancoaching. Wil je weer geïnspireerd je werk doen? Weet je niet goed welke kant je op wil in je werk of zit je al een tijdje thuis en wil je graag weer de opstap maken naar werk? Ik kijk graag met je mee. Vergoeding vanuit het UWV hiervoor is mogelijk.

Ademwerk. Door middel van verbonden ademhaling en drukpunten op je lijf ga je uit je hoofd en zak je in je lijf om bij de diepere lagen van jezelf te komen. Het lost psychische en lichamelijke blokkades op zodat je weer vrijer bent in jezelf. 

Verder maak ik gebruik van methoden uit oa mindfulness, voice dialogue, stembevrijding, partswork en tantra. 

Heb je nog vragen, neem gerust contact met me op.

 

Trajecten

Wat anderen zeggen

Daya weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Ze voelt intuïtief aan wat nodig is en ik kon me daardoor helemaal ontspannen. De plek in de tuin is prachtig en ik voelde me daardoor extra verbonden met buiten en de natuur. Daya zorgt voor een hele fijne en professionele bedding om over te geven aan de adem en het proces. Ik heb er veel aan gehad!

Ilse

Daya is heel krachtig en duidelijk. Ze weet goed ruimte te maken op de kwetsbare stukken in mezelf. Dit alles gaat gepaard met een grote dosis speelsheid waardoor er een zee van ruimte ontstaat.

Tubien

Je maakt een erg kalme en krachtige indruk. Je leek je meteen op je gemak te voelen hier, en was meteen in je rol als coach. Je schrok niet van mijn tranen etc. en was niet overdreven begaan met me, maar je aanwezigheid gaf me veel steun. 

We hebben naar veel verschillende dingen kunnen kijken en er is me echt wel het een en ander duidelijk geworden. De opstellingen gaven inzicht en af en toe deelde jij een wijsheid. Je leek nergens van op te kijken, dus dat stelde gerust. Je leek totaal vol zelfvertrouwen in je rol.

Teunie

Ik heb mijn eerste ceremonie bij Daya mogen ervaren. Het was een zeer mooie reis in een rustige  studio. Daya was begripvol en warm en ze heeft een zeer mooie reis begeleid waarin ik diep met mijzelf heb kunnen verbinden. Zeker voor herhaling vatbaar!

Robbert

Nothing goes away

until it teaches us

what we need to know.

Heb je vragen of wil je een intake?