Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adem je vrij! Een intieme ademcirkel.

14 september, 2023 @ 19:30 - 22:00

€45,80

Adem je vrij is een intieme ademcirkel van max 4 mensen in een heel fijn huisje in het groen. Ademwerk opent de deuren naar innerlijke vrijheid, expressie en heling. Ontdek jouw eigen kracht via je adem.

Door middel van verbonden ademhaling en drukpunten in je lijf, kan een ademsessie je helpen om op een diepere laag in contact te komen met je lijf. Gedurende ons leven slaan we allerlei pijnen en emoties op in ons lijf van de dingen die we mee maken. Dit doen we al vanaf kinds af aan en het zorgt voor blokades in het lijf. Hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan als vermoeidheid, stress, slecht slapen, piekeren, veel hoofdpijn hebben, rugpijn, enz.

Op deze avond gaan we bewust verbonden ademen en ademen we door oude pijnen en emoties heen zodat ze kunnen vrijkomen en niet langer vast zitten in je lijf. Oude psychische, emotionele of lichamelijke blokkades opgelost worden en de energie in je lijf kan weer vrij stromen. Veel gehoorde reacties na zo’n sessie is, ik voel me stukken lichter, ik kan weer voluit lachen, het ademen gaat makkelijker, ik voel me vrijer. Deze ademtechniek gaat aan woorden voorbij en laat je op een diepere laag verbinden met jezelf. Iedere ademsessie is een reis op zich en hoe vaker je het doet hoe verder het lijf kan openen.

Je hoeft voor deze avond geen ervaring hebben. We beginnen de avond eerst met rustig landen, een intentie zetten en dan gaan we de ademreis in ondersteund door fijne muziek. We eindige de avond met een korte deelronde om de ervaring op die manier al een beetje te integreren. De gehele avond duur ongeveer 2,5 uur.

Donderdag 14 september 2023 van 19:30 tot 22:00

Eefde, Nederland

Wil jij het ook ervaren?

Gegevens

Datum:
14 september, 2023
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€45,80
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://hipsy.nl/event/22050-adem-je-vrij-een-intieme-ademcirkel

Organisator

Daya for Gaia
E-mail
info@dayaforgaia.nl

Locatie

Huisje in het groen
Oranjelaan 40
eefde, 7211 GX
+ Google Maps